08 Φεβρουαρίου 2009

Τους «άριστους» του Αιγαίου, τίμησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας



Τους «άριστους» του Αιγαίου, τίμησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας στην καθιερωμένη ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλη Α. Παυλίδη.

Η τελετή έγινε στην αίθουσα της
Παλαιάς Βουλής το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2006 και σε αυτήν βραβεύτηκαν: Απόφοιτοι Γυμνασίου της σχολικής περιόδου 2004–2005 που πρώτευσαν σε σχολεία μικρών (έως 3.000 κάτοικοι) και δυσπρόσιτων νησιών και συνεχίζουν τη φοίτησή τους στις Λυκειακές Τάξεις στο νησί τους.

Συνολικά 131 νέοι και νέες πήραν τις διακρίσεις τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άκουσαν τον Υπουργό κ. Α. Παυλίδη να τους παροτρύνει να συνεχίσουν τη μεγάλη τους προσπάθεια, παρά τις εγγενείς δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες των μικρών, κυρίως, νησιών.

«Η διάκρισή σας, έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί επιτυγχάνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες στα θαλασσοδαρμένα νησιά μας του Αιγαίου.Το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής θεωρεί υποχρέωση του να σας τιμήσει και να προβάλλει την επιτυχία σας, σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σας στο δύσκολο αγώνα που δίνετε, μόνιμα και σταθερά και η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας μας στη σημερινή τελετή αποτελεί ενθάρρυνση της κάθε προσπάθειας για ανάδειξη του καθημερινού αγώνα των νησιωτών».

Στην εκδήλωση για μια ακόμα φορά παρέστη ο πρ. Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει διατελέσει και Υπουργός Αιγαίου, καθώς και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Μαριέττα Γιαννάκου, ο Υφυπουργός κ. Γ. Καλός, ο Γ.Γ. της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης κ. Κ. Γεωργίου και ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κ. Κουκοδήμος.

Το παρόν έδωσαν οι τ. Υπουργοί Αιγαίου κα Ε. Παπαζώη και Αντ. Φούσας, οι βουλευτές του Αιγαίου κ. Ι. Γιαννέλης, Αν. Καραμάριος, Θ.Θαλασσινός, Β. Χρύσης, Α. Μανούσου – Μπινοπούλου.

Τώρα η κόρη μου Ευγενία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία στο Τμήμα Ψυχολογίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: