04 Απριλίου 2008

Ένας δρόμος, μια ελπίδα για ανάπτυξη

Πολλά ακούγονται τελευταία για την κατασκευή του παραλίμνιου δρόμου, ελπίζουμε σύντομα να ξεκινήσει η προσπάθεια που καταβάλλετε από το σύλλογο φίλων της λίμνης "Κωνσταντίνος Καραμανλής".
Η δημιουργία του δρόμου θα λύσει πολλά από τα προβλήματα που έχουν τα παραλίμνια χωριά, η τουριστική - οικολογική ανάπτυξη, γύρω από τη λίμνη, θα δώσει ζωή στα χωριά μας, τα χωράφια μας θα πάρουν αξία και ελπίζουμε να δούμε πάλι κόσμο εκεί που η φύση απλόχερα μοίρασε τις ομορφιές της.
Θα ήθελα τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας να τις κατανοήσουν οι τοπικοί άρχοντες (δήμαρχος - νομάρχης) και να βάλουν και αυτοί ένα χεράκι, αν και τα παράπονα στο χωριό είναι πολλά.
Πριν από 10 ημέρες που ήμουν στο χωριό αλλοδαποί τουρίστες εμφανίσθηκαν με σκοπό να αγοράσουν γη, αυτό δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

1 σχόλιο:

ένας τύπος από το Νταούτι είπε...

Καλησπέρα καλέ μου φίλε, είμαστε από το ίδιο μέρος, Μένω στη Βάρδα αλλά οι παππούδες και ο πατέρας μου έμεναν στο Νταούτι, μέχρι που λόγο της κατασκευής του φράγματος αναγκάστηκαν να φύγουν, είμαι σίγουρος πως είσαι γνώστης του τι είχε γίνει τότε.
Οι πάντες το ξέρουν σαν το φράγμα της Πηνείας, το ότι κάποιοι απειροελάχιστοι το αναφέρουν σαν Λίμνη "Κωνσταντίνος Καραμανλής" δε μου λέει κάτι και δε λέει και σε κανένα κάτοικο της περιοχής.

Το Λίμνη "Κωνσταντίνος Καραμανλής" αν δεν κάνω λάθος εμφανίστηκε μετά την νίκη της ΝΔ το 2004,..