28 Μαρτίου 2008

Καλή μας αρχή

Μόλις χθες το βράδυ γύρισα από το χωριό. Όλοι καλά είναι και πολύ καλά περνούν. Εγώ πέρασα όμορφα αλλά οι 10 μέρες που κάθισα πέρασαν αμέσως δεν τις κατάλαβα καθόλου, μακάρι να ήταν και άλλες.
Έφτιαξα αυτό το μπλόγκ για να μπορούμε πιο άνετα να επικοινωνούνε μαζί και ο καθένας από εσάς που θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να το κάνει εύκολα, ελπίζω να το βρείτε καλό και διασκεδαστικό.

11 σχόλια:

Ilida είπε...

Φίλε Γιάννη γεια χαρά!
Αν και τα χωριά μας γειτονεύουν δεν είχα την τύχη να έρθω στο δικό σου.είμαι από τα Κατεργαρέικα, λίγο πιο πάνω από το δικό σου.
Χαίρομαι που έχεις την διάθεση,μέσω τησ σελίδας σοθ να επικοινωνείσ με τουσ πατριώτες.Αυτά για αρχή, να είσαι καλά και πάντα τέτοια, θα τα πούμε σύντομα.
Γιώργος

Αετορράχη είπε...

Γιώργο γειά σου
ευχαριστώ που επικοινωνείς μαζί μου και ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά. Μου γράφεις ότι τα χωριά μας συνορεύουν αλλά το δικό σου δεν το ξέρω που κοντά βρίσκεται επιπλέον να σου πω ότι λείπω περίπου 25 χρόνια πάω στο χωριό 2 με 3 φορές το χρόνο αλλά δεν έχω το χρόνο να περιφέρομαι.
Βλέπω ότι έβαλες και ιστορικό όνομα στο nick σου μπράβο και εγώ αν ήμουν εκεί κάτι παρόμοιο θα χρησιμοποιούσα. Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους πατριώτες μου και μέσω της ιστοσελίδας που έχω εδώ και πολλά χρόνια βρήκα φίλους παλιούς από το σχολείο ή από την δουλειά μου.
Σε ευχαριστώ και πάλι που επικοινώνησες.
ΥΓ: Άργησα λίγο να σου απαντήσω γιατί δεν βρήκα την ευκαιρία να το κάνω πιο νωρίς.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γιάννη!
Τα Κατεργαρέικα είναι και αυτό παραποτάμιο χωριό της Πηνείας,ανήκει στον δήμο Σιμοπούλου και είναι στο κέντρο του τριγώνου Σιμόπουλου,Λάττα και Εφύρας.Να σε ενημερώσω επίσης ότι ούτε εγώ μένω μόνιμα στο χωριό,είμαι μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας, αλλά κατεβαίνω πολύ συχνά και έχς καθημερινή επικοινωνία.Στις 19 Απριλίου θα κατέβω, θα φροντισω να τραβήξω μερικές φωτο για να δεις,ελπίζω να έχω την δυνατότητα να ανεβάσω φωτο στην ιστοσελίδα σου.Σε ευχαριστώ και εγώ που επικοινώνησες μου θα τα ξαναπούμε!

Αετορράχη είπε...

Γιώργο καλημέρα
Το χωριό σου δεν το θυμάμαι παρόλο που έχω υπηρετήσει ως Διοικητής στην Αστυνομία της Εφύρας και στο Σιμόπουλο, τέλος πάντων καλά να είσαι και ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε στα χωριά μας. Πηγαίνεις κάτω να πάρεις το αρνί για το Πάσχα;
Φωτογραφίες δεν μπορείς να ανεβάσεις εσύ στο site μπορείς όμως να μου τις στείλεις στο e.valaka@gmail.com και εγώ θα τις ανεβάσω.

Ανώνυμος είπε...

Χα,Χα,Χα.....Το αρνί φίλε Γιάννη το έχω ήδη κανονίσει από εδώ,δεν θα έλεγα όχι όμως για μια κότα αλανιάρα από το χωριό μας!! :)

Αετορράχη είπε...

Εγώ Γιώργο από τα τόσα που έχω δει, αν το κοτόπουλο δεν είναι από το χωριό, δεν το τρώω, γιαυτό όταν πηγαίνω κάτω γίνεται πραγματική σφαγή, τα βάζω σε καταψύκτη και όποτε θέλω μαγειρεύω.

saf είπε...

Γειά σας πατριωτάκια.Παρών και το Χάβαρι...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Σ/Κ είχα κατέβει στο χωριό,ήταν υπέροχα!Η φύση αναστήθηκε μέσα από τα καμένα.Το μόνο κακό,που δεν έκατσα πολύ,Σάββατο κατέβηκα και Κυριακή εφυγα.Μοσχοβόλαγε ο τόπος.Σου συνιστώ εάν έχεις χρόνο και διάθεση να πάς,θα ξετρελαθείς!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα saf....να είσαι καλα!!

Ανώνυμος είπε...

Sorry παίδες ο ανώνυμος είμαι εγώ ο Ilida..

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι ένα χαρούμενο Πάσχα και καλή Ανάσταση!!